Kategorier
Container

Hyra container till förvaring

Om du behöver plats för att under kortare eller längre tid förvara verktyg eller material, går det att hyra container. Då får du allt bakom lås och bom.

Om du besöker ett hamnområde, blir du sannolikt förbluffad över den mängd av containrar som finns staplade över hela området. Containern har fått en fantastisk utveckling som lastbärare under 1900-talet. En container fylls med gods och kan transporteras på trailers, järnväg och fartyg. Till stor del har den globala handeln möjliggjorts genom den utveckling som skett av containrar.

Du driver ett företag som plötsligt fått ett utökat behov av förvaringsutrymme. Att bygga nya lokaler hinner du inte med i brådrasket. Och att ställa färdigprodukter och material på gården utanför din fabrik vågar du inte. Du behöver ett skydd mot regn och rusk, men också mot stöldförsök.

Hyra container som arbetsplats

För att lösa dina förvaringsproblem vänder du dig till ett företag som sysslar med containeruthyrning. Du får hjälp med dina akuta bekymmer genom att hyra några begagnade containrar som du hyr på ett helt år. Men du lär dig mycket annat om fördelen med containrar genom din kontakt.

Ditt företag växer kraftigt och du behöver fler arbetsplatser. För en snabb lösning går det att hyra containrar som är speciellt utrustade. För det första kan de förses med fönster. Om personal ska arbeta tillfälligt under dagen i en container krävs det att den är isolerad och ha en bra ventilation. Den ska naturligtvis ha vanliga dörrar för att man smidigt ska kunna gå in och ut.