Kategorier
Bygg & Renovering

Rivning av väggar i Göteborg

Ett hus som ska jämnas med marken eller kanske är det bara några väggar som ska ner för att skapa mer yta. Då är det dags att beställa rivning i Göteborg.

Andreas kunde inte låta bli att köpa det gamla huset som var byggt i vacker tegelsten. Bekymret var bara att rummen i huset inte passade den verksamhet som skulle bedrivas där. Men det spelade ingen roll. Hela atmosfären var som gjord för att inhysa ett callcenter där man arbetade med kundservice.

Så när pappren är påskrivna börjar han se över ritningarna och kontaktar sedan en firma som kan hjälpa honom. Tillsammans ska de diskutera vad som blir bäst både för verksamheten och huset och om det finns möjlighet att riva väggar. Andreas önskar ett öppet kontorslandskap på den nedre våningen och mindre kontor på övervåningen.

Rivning bokad

Efter att ritningarna har setts över vet de vad som gäller. De flesta väggar som behöver rivas är inte bärande och utgör alltså inget problem. Det finns dock en som inte är det. Den måste de förstärka vilket är lätt att lösa. Andreas blir glad av att höra nyheten och ger klartecken till företaget från Göteborg att sätta igång med rivningen.

Redan några dagar senare fanns personal på plats och började jobba. De arbetade metodisk och när de var klara städade de upp allt överblivet material som de sedan forslade bort. Andreas kunde inte ha blivit mer nöjd med resultatet och kunde knappt vänta tills det var dags att flytta in sina anställda.

Ta reda på mer info kring rivning på denna sida: rivninggöteborg.nu