Kategorier
Bygg & Renovering

Byggfirma i Västerås skapar företagshotell

Det finns flera sätt att agera hyresvärd. Ett är att en byggfirma i Västerås bygger ett företagshotell. Sedan lägger man ut information om lediga lokaler.

Anders hade länge funderat på att köpa en fastighet och göra om den till lägenheter. Sedan skulle han hyra ut dem som bostäder och på det viset tjäna sitt uppehälle. Idén utvecklades så småningom till att istället handla om att skapa ett företagshotell. Där kunde företag hyra de lokaler de behövde under så lång tid som de behövde. Det kändes som en smart idé då han var övertygad att slitaget inte skulle vara lika hårt.

När han hittade mark som var perfekt ändrade han sig än en gång och kontaktade en byggfirma för att höra hur mycket det skulle kosta att faktiskt bygga en fastighet istället för att köpa en. Fördelen var givetvis att han själv kunde bestämma hur företagslokalerna skulle se ut. En stor fördel som till sist avgjorde saken.

Byggfirma gjorde ett fantastiskt jobb

Byggfirman i Västerås hjälpte Anders med en arkitekt och tillsammans med alla parter växte fastigheten fram. Efter ett halvårs planerande började bygget att sätta igång. Under tiden började Anders att göra reklam för sina lokaler så att lokalerna skulle vara uthyrda så snart fastigheten var färdig. Det var en spännande tid för den nye entreprenören.

Anders hade haft rätt i sin känsla. Listan med intressenter byggdes snabbt. När lokalerna stod klara var det dags för visning för att se om allt var till företagens gillande. Anders hade varit noga med att skapa ett gemensamt fikautrymme där företagarna kunde interagera med varandra. Detta verkade vara en riktig lyckträff. Alla förutom två företag tackade ja till att hyra in sig – men det var bara för att de redan hittat en annan plats att vara på. Men Anders var inte orolig då han visste att huset snart skulle vara fullt.

För att kunna få mer information besök hemsida: byggfirmavästerås.se