Kategorier
Okategoriserade

Golvslipning i Stockholm – jobb för proffs

Att slipa golv kräver kunskap och praktisk erfarenhet men också respekt för den som en gång lagt golvet. Anlita ett proffs för golvslipning i Stockholm.

Den drömlägenhet du köpt riskerar att bli till en mardröm. Vid köpet av lägenheten såg du att det fanns ett parkettgolv under matsalens heltäckningsmatta. Den ska bytas ut, tänkte du. Men att den tidigare ägaren skickligt dolt parkettens olika defekter förstod du inte. Där ligger spruckna parkettstavar och dessutom finns det skador från vatten och alkoholhaltiga drycker.

Någon besiktning för dolda fel har du inte gjort och skador i ett gammalt parkettgolv hade nog ändå inte berättigat dig till någon nedsättning av köpeskillingen. Du får bita i det sura äpplet och byta ut eller slipa golvet i matsalen. Men du kan inte göra det jobbet!

Inspektion före golvslipning

För att boka golvslipning i Stockholm finns det några firmor att välja bland. Du talar med några av dina vänner och bekanta för att få rekommendationer. Den firma du ska välja ska naturligtvis kunna hantverket men också arbeta med korrekta villkor för de anställda. Dessutom ska de material som används vara miljövänliga.

Den golvslipare som kommer på besök inspekterar ditt golv noggrant och menar att det mycket väl går att slipa. “Det har nog aldrig slipats tidigare och märken i golvet slipar jag bort och de spruckna stavarna byter jag”, säger han. Beskedet från golvsliparen glädjer dig och du beställer arbetet som dessutom ger dig rätt till rotavdrag i din kommande inkomstdeklaration.