Kategorier
Okategoriserade

Ge köket ett lyft genom att lacka om köksluckorna i Stockholm

En köksrenovering i Stockholm behöver inte kosta skjortan. Genom att lacka om köksluckorna och kanske även byta skiva på arbetsbänken, kan man fräscha upp köket för en ganska låg kostnad.

Köksluckor och skåp har väldigt lång livslängd, ändå väljer de flesta som renoverar köket att riva ut allt och sätta in nytt. Det är inte särskilt klimatsmart och miljövänligt när det går att renovera ett kök utan att byta ut allt. Längtar man efter ett nytt kök kan man i stället lacka om köksluckorna och byta handtag på dem. En ny bänkskiva kan också lyfta ett helt kök, likaså ny diskho och blandare. Det innebär att en köksrenovering inte alltid behöver kosta en hel förmögenhet och att även de med små medel kan få ett fräscht kök.

Få köksluckorna lackade i vilken kulör som helst

En stor fördel med omlackering av köksluckor är att man då, i stort sett, kan välja vilken färg som helst. Men det kan vara bra att ta en kulör som även passar ihop med färgen på socklarna och bänkskivan. Det finns flera lackeringsföretag i Stockholm som lackar köksluckor och som även kan komma och hämta luckorna i de fall man själv inte kan ordna med transport. Vill man även ha köksskåpen målade invändigt görs detta på plats i hemmet och man slipper montera ner köket. Funderar man på att lacka om köksluckorna kan det löna sig att ta in kostnadsförslag från några olika lackeringsfirmor och jämföra priser. Läs mer om lackering på denna webbsida: lackaköksluckorstockholm.se